de tres: ResCATallats

dimarts, 27 de novembre del 2012

ResCATallats

Després de l'èxit del 'Enfoteu-vos-en!' ara arriba un nou llibre de la ma de la bona gent de 'El Web Negre', amb tots vosaltres: ResCATallats: Humor independent contra la crisi.


Ja està aquí el llibre amb el que un seguit de ninotaires intentarem sortir una mica de la crisi. La meva col·laboració consisteix en vinyetes com aquesta, aquesta o aquesta i unes quantes imatges inèdites més que només veuràs si et compres el llibre (pur màrqueting). Pensa que està tirat, només val 13,80€. Si algú no pot esperar a aquesta galeria de lainformacion.com podeu veure un avançament del contingut del llibre.

El llibre fa un repàs sui generis mitjançant vinyetes humorístiques, iròniques o satíriques de la crisi, les retallades, la corrupció, el procés sobiranista català i aquestes coses que han anat passant aquests últims anys i que han indignat i han fet replantejar moltes coses a molta gent.
Compta amb la col·laboració de Pau Anglada, Arasa, L'Avi, Bié, Borràs, Canyissà, Dr. Coragre, Elchicotriste, Ermengol, Farruqo & Domènech, Fel, Fer, Franchu, Meri Gil, Guillem, Kap, Malagón, Napi, Néstor, Pau, Pep, Ricardo Peregrina, Plaga, Sr. Plástiko, Puyal, Quel, Soler, Tres i Ventura & Coromina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada